tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kuuro koira

Perheessämme on jo ollut "kuulokoira", joka ilmoittaa ovikellosta ja muustakin. Tosin joskus oman valintansa mukaan, kun ei ole virallista kuulokoira-koulutusta käynyt läpi. No, jotta huusholli pysyy tasapainossa tuli taloon nyt kuuro koira.

Eihän meidän perhe voi kieltäytyä kun tulee vastaan tällainen pakkaus ja vielä kuuro. No nyt se on asettunut taloksi ja talon tavoille... Tai joitakin talon tapoja se on parantanutkin. Mm. Takit eivät loju enää lattialla, kun neiti kerran otti ja pissasi takin päälle. Lattiatkin ovat yllättäen siistit pikkulegoista ja petshop-sälästä.

Kevät auringossa on mukava ulkoilla.
Piristeen Helmi Nauha "Ekku"

Vapaanakin pidän hihnan roikkumassa perässä. Nenä kun joskus vie  ja vauhti kasvaa. Perään huutaminen ei siis auta. Tosin hyvin on sopivin välimatkoin pysähtynyt tarkistamaan että muutkin ovat tulossa, ettei vain ole jäänyt yksin. 

Ulkoilun jälkeen uni maittaa... Niin talon tämä taisi olla talon tavoille opittua.

2 kommenttia:

  1. Miten Ippu on ottanut uuden tulokkaan vastaan? Onko tehty missään tutkimusta kuuroista kotieläimistä? Apinoista on jotain tutkimusta saatavilla, mutta kiinnostaisi tietää jotain tutkimustietoa kuuroista koirista.

    VastaaPoista
  2. Ippu on ottanut tulokkaan vastaan hyvin. Pennun riehuminen ei paljon kiinnosta, mutta päiväunet on kiva ottaa vierekkäin. Toisaalta kun kävi kaverikoiria riehumassa pennun kanssa piti Ipun puolustaa pienempää. ;)

    VastaaPoista