perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pääsiäisjuttuja


Tuhannen lukijan raja on mennyt rikki sillä aikaa, kun minä olen keskittynyt opiskelutehtäviin. Kiitos teille, kun olette käyneet katselemassa vanhoja tekstejä... Onneksi joku on tehnyt perheessämme myös bloggaamisen aihetta. Tyttö on jälleen tuonut koulusta vaikka miten hienoja askartelujuttuja ja sitten kotona niitä tehdään lisää, kun on kerran opittu taas uusi juttu.

Vähän aikaa sitten tuli tuollainen kevätlintunen, joka on tehty askarteluhuovasta lähes ilman liimaa. Kerrankin jotain voi tehdä oikeasti ilman liimaa (se on yleensä meillä aina lopussa).


Virpojia varten laitoin suklaamunat odottelemaan kirpparilta löydetylle irtolautaselle.
Linnut sopivat hyvinkin vartiointi puuhaan...


Lintunen takaa kuvattuna... Siis leikataan salmiakin muotoinen pala nokaksi, kolmio siiveksi ja pyrstöksi tuollainen hapsuisempi versio. Alla voit kurkata miltä näyttää "purettu" lintu.


Edestä purettuna. Tässä versiossa valmiit silmät liimattu, mutta jos katsotte ylhäältä vihreää versiota, niin siihen silmät on piirretty yksinkertaisesti mustalla tussilla ja hyvin näkyy. Jalat on tehty tähän piipunrassista, mutta vihreään rautalangasta. Arvatkaa kumpi on tehty kotona hieman säveltäen... vaaleanpunainen vai vihreä...


Osia varten siis lovet vartaloon saksilla ja osat vain pujotellaan rei'istä.

Viidestä tete narsissista yksi pääsi lasimaljakkoon, muiden kohtalo on auki... mietin huomenna.
Kiitos Villa Villekullalle lasipurkkivinkistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti