torstai 7. helmikuuta 2013

Käsitöitä porukalla

Tänään olin kylän naisten kässäpiirissä. Olipa kivaa samanhenkisten kanssa neuloa muutama tunti ja rupatella samalla ideoista.

Tietysti piti saada "käsityö"-kassi itselleni. Kaappia penkoessani ennen lähtöä osui silmiini t-paidasta tehty kassi. Mitä parhain tapa kierrättää lempi t-paidat käyttöön senkin jälkeen, kun ovat jääneet pieneksi.

Illan aikana sain loppuun yhden tuubihuivin, jonka mallikappaleen voitte katsoa tuolta alempaa tai kohdasta tuubihuiveja.

Lisäksi neuloin yhden tiskirätin loppuun Hanko-langasta ja aloitin seuraavaa. Ovat muuten erinomaisia käytössä. Käytä ja pese. Pestessä vain paranee, eikä muutu haisevaksi. Idean olen aikoinaan bongannut blogista KäSIGNtehtyä .


Kassi on siis tehty vanhasta T-paidasta leikkaamalla hihat pois ja suurentamalla kaula-aukkoa. Sitten vain helma ommellaan kiinni ja kassi on valmis. Erinomainen myös luistimille...

Tässä valmis rätti "nurjalta puolelta". Tähän ei ole mitään ohjetta, vaan päästäni olen keksinyt suunnilleen miten tuo sydän muodostuu. Siis neulotaan vain oikeaa ja sydämen saa aikaan neulomalla nurjaa joka toisella kerroksella.

Lanka on siis kierrätyskuitulankaa Novitan Hankoa...

P.S. pitääkin seuraavaksi bloggailla teille noista tuoleista...

 

1 kommentti:

  1. Mäkin haluun noita rättejä.pitäis käydä hakemas lankaa kaupasta....;)

    VastaaPoista