torstai 14. helmikuuta 2013

Tuolit

Tuolla muutama bloggaus sitten lupailin blogata tuoleista. Niitä meillä riittääkin ja kuulette varmasti tulevaisuudessakin tuoli projekteistamme. Tämä tuolien metsästys kun ei ole pysynyt muutamassa tuolissa, taisi hieman mopo karata käsistä. Mutta eikös joka talossa tarvita tuoleja talon asukkaille ja ystäville ja joskus ystäviä voi olla enemmänkin talossa...


 
Nämä tuolit mieheni löysi syksyllä kirpputorilta, vajaalla 40 eurolla 5 tuolia. Lähinnä itse himoitsin heti tuota isännän tuolia kirjoituspöytäni ääreen. Kankaat olivat kulahtaneet ja osittain rikki.
 
Kankaiden poistamisen alta löytyi yllätys, tuolit olivatkin Carl Malmstenin tuoleja. Jälkikäteen olemme siis tyytyväisiä, että meillä on nuo kaikki viisi tuolia. Vaikkakin ne eivät ole enää alkuperäisessä kunnossa.

Kuva on väärinpäin, mutta koneellani se on oikeinpäin... Täytyypä tuskailla asiaa myöhemmin.

Tässä isännän tuoli mallailtuna uudella kankaalla. Minulla on kuitenkin varastossa kangas, jossa on jättimäinen käden kuva. Haluaisin työpöydän tuoliin jotain huumoria. Katsotaan, josko kuitenkin vaihdan sen vielä tähän...

Neljä muuta tuolia ovat ilman käsinojia. Kahteen on käytetty jälleen omista kangaskätköistä löytynyttä kangasta.

P.S. Ehkä saatte vielä toisen tuolibloggauksen näistä samoista tuoleista, kun kaikki on verhoiltu ja ne ovat saaneet lopullisen ulkoasun.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti